Kamperbinnenpoort 1, 3811 AL, Amersfoort
033-4657428
wwamersfoort@planet.nl

Assortiment

Wereldwinkel, Fairtrade, Cadeaus

Wereldwinkel, Fairtrade, cadeau, eerlijke koffie, thee, chocolade, wijn, beeld, mand, vaas, tagine, speelgoed, dromenvanger, djembé, boek, kaartje, sieraad, tas, sjaal, kerstcadeau, kerstpakket, cadeaupakket, assortiment, kopen, bestellen, ophalen, Amersfoort.

We veranderen het aanbod van onze artikelen met enige regelmaat. De website geeft een impressie van de artikelen van ons fairtrade assortiment.

Eten en drinken

Wereldwinkel, Fairtrade,

Veel fairtrade foodproducten zijn inmiddels goed verkrijgbaar in de supermarkten. Wereldwinkel Amersfoort concentreert zich op het luxe segment food met (h)eerlijke koffie (bonen, filtermaling en koffiepads), thee en exclusieve chocolade. Daarnaast kun je een lekkere fles fairtrade wijn bij ons vinden.

Interieur

Wereldwinkel, Fairtrade

Omdat onze producten uit verschillende landen komen (onder andere Afrika, de Filippijnen, India, Indonesië, Mexico, Senegal en Vietnam), hebben we een enorme variëteit aan interieurartikelen: Beelden, vazen, kussens, kandelaars, sierkaarsen, mobiles, manden, spiegels, fotolijsten en metalen wandversieringen.

Servies en koken

Wereldwinkel, Fairtrade,

Er zijn aparte en sfeervolle cadeaus voor werelds koken en tafelen. Onderzetters uit Thailand, acaciahouten fruitschalen uit de Filipijnen, glaswerk uit Vietnam, mandjes uit Bangladesh en olijfhouten snijplanken en aardenwerken tajines uit Tunesië…om maar een paar voorbeelden te noemen. Daar dek je een feestelijke tafel mee!

Sieraden en mode

Wereldwinkel, Fairtrade,

Wereldwinkel Amersfoort heeft dat ene zilveren sieraad uit Mexico, Guatemala en Nepal voor een memorabel (verjaardag)cadeau. Daarnaast vind je bij ons vrolijke armbanden en kettingen uit India en de Filipijnen. En ook onweerstaanbaar: maak een keuze uit kralen uit Kenia om een eigen sieraad te rijgen. Combineer het met de wollen en zijden sjaals uit Nepal, of maak je outfit af met de leren tassen en portemonnees uit Brazilië en Tunesië. Mooi met een goed verhaal!

Kaarten en boeken

Wereldwinkel, Fairtrade,

Ben jij een echte paperlover?
Kom dan rondneuzen bij Wereldwinkel Amersfoort. Je vindt er heel veel leuke fairtrade kaartjes om het hele jaar door aan je vrienden te sturen. En ook jaarkalenders en kerstkaarten natuurlijk! Of val als een blok voor een notitieboekje in een feestelijke sari gewikkeld. Of koop olifantenpoep papier voor je dochter of broer omdat het zo leuk is. En ontdek dan ook nog dat handige kookboek bij je tajine.  Papier hier!

Speelgoed

Wereldwinkel, Fairtrade,

Als er iets speelt in een land, laat het de kinderen zijn! Geef ze een lief knuffelbeest, grappige vingerpopjes, echte dromenvangers, stoere of schattige mobiles, fantasierijke spaarpotjes of tanden fee cadeautjes! Of liever iets muzikaals, als een mooi gesneden houten fluit, of een kleine djembé trommel? Dat wordt lekker spelen met dit fairtrade speelgoed uit andere culturen.

Kerst en cadeaupakketten

Wereldwinkel Amersfoort heeft leuke cadeaupakketten voor alle gelegenheden:

  • Bijvoorbeeld een kraampakket namens de collega’s,
  • Een symbolisch geschenk voor een bijzondere verjaardag of jubileum,
  • Een bedankje voor de buurtjes die samen je (groot)ouders door de Coronatijd heen sleepten, 
  • Een cadeautje voor de leraren die je kind door het examenjaar coachen,
  • Mooie kerstpakketten voor je vaste en vrijwillige medewerkers of bestuursleden.

We maken het cadeaupakket graag op maat, dus met die fairtrade producten die jij wilt.  Heb je interesse? Neem dan contact op via het contactformulier.

Wil je meer informatie over onze kerstpakketten?  Meld je dan snel aan voor onze komende mailing voor seizoen 2021-2022.