Kamperbinnenpoort 1, 3811 AL, Amersfoort
033-4657428
wwamersfoort@planet.nl

Kortingsacties

Wereldwinkel, Fairtrade, Cadeaus

Wereldwinkel, Fairtrade.

Kortingsactie.

Iedere maand zetten wij in WERELDWINKEL AMERSFOORT een fairtrade producent centraal. En geven we korting op de collectie in onze winkel.


In oktober staat SIDDHARTH IMPORTS centraal! Wil je weten over hoe zij zich laten inspireren door de Indiase prins Siddhartha Gautama, zoals Boeddha in zijn jongere jaren heette, voor hun inzet op een eerlijk inkomen en goede werkomstandigheden voor de Indiase ambachtslieden? En ook hulp geven aan Indiase weeskinderen? Lees dan verder op hun website via deze link https://www.siddharthimports.nl/over-ons/?v=796834e7a283

OKTOBER AANBIEDING: Mooie sjaals van Siddharth Imports


De herfst is weer gearriveerd. Met mooie dagen om lekker het bos in te trekken, of als het giet behaaglijk op de bank te duiken. Dat doe je natuurlijk allebei met een lekkere sjaal om. En neem de tijd om te dromen over India …waar de wollen, zijden en katoenen sjaals van Siddharth vandaan komen. Allemaal mooi handwerk afkomstig uit oude ambachten.  Daarom geeft Wereldwinkel Amersfoort in de maand oktober 10 % korting op de Siddharth sjaals.

Hoe de productie van hun zijden sjaals eruitziet, zie je in dit Youtube filmpje https://youtu.be/I0jm16RrSAQ

Siddharth sjaals zijn er in kleine en grote maten. Veel ervan zie je nu in onze winkel. En we geven op allemaal de oktoberkorting! Op=op!