Kamperbinnenpoort 1, 3811 AL, Amersfoort
033-4657428
wwamersfoort@planet.nl

Cadeautjes in soorten en maten

De eerlijke cadeauwinkel

Cadeautjes in soorten en maten

Cadeautjes in soorten en maten


Sommige mensen hebben er een hekel aan, maar ik word zelf altijd erg blij van cadeautjes kopen. Er is altijd wel iets groots te vieren of te zeggen met een klein gebaar. Mijn kast zit dan ook vol met kleine dingetjes die altijd van pas komen. Een feelgood kaartje. Leuke kaarsen. Lekkere fairtrade thee. Chocola in puur, extra puur en intense smaken. Vilten vogeltjes om op te hangen. Ik ben dus goed voorbereid voor een snelle greep in de kast! Veel ervan komt van de Wereldwinkel. Want 100% fairtrade geeft 100% goed gevoel. Voor de ontvanger van een leuk en ambachtelijk cadeau, voor mij als gever, én voor de producent aan de andere kant van de wereld.

Voor grote geschenken neem ik de tijd om te zoeken. Wat past er bij de ontvanger, wat is nu belangrijk in haar of zijn leven? Kan ik een cadeau met een verhaal hierbij vinden? En dan is het helemaal mooi natuurlijk dat Wereldwinkel Amersfoort ook de verhalen weet van de artikelen in huis, en de producenten. Zo vind ik een eerlijk cadeau voor een echt moment. Jij hebt vast ook je manieren om cadeaus uit te kiezen. Daar ben ik benieuwd naar!  Heb je zin om een cadeautip te geven, iets dat jij graag geeft?  

Groetjes Annemiek, vrijwilliger bij Wereldwinkel Amersfoort