Kamperbinnenpoort 1, 3811 AL, Amersfoort
033-4657428
wwamersfoort@planet.nl

Voor elk wat wils

De eerlijke cadeauwinkel

Voor elk wat wils

Voor elk wat wils

Je merkt het gelijk wanneer de deur opengaat. Alsof je een andere wereld binnenstapt. Een vleugje lavendel, al die vrolijke kleuren … het doet me denken aan een bazaar in een ver warm land. Tijdens het rondsnuffelen borrelt er inspiratie voor leuke sinterklaas- en kerstcadeaus op.

Geen chocoladeletter voor de kinderen, maar uit Ghana een proefset in zes smaken. Variërend van witte chocola met aardbeien, melk chocola met toffee en zeezout tot pure chocolade … Daar krijg je zin in. En het is weer eens wat anders.

Geen cadeaukaartjes bij de kerstpakjes, maar een geschenkrol in een sierlijke bloemenprint uit India. Daarin een wens of iets liefs geschreven. Hartverwarmend.

En de kleindochters? Die ga ik blij maken met handgemaakte vingerpopjes uit Nepal, een muis, giraf en varken in ieniemini formaat. Dat wordt één groot avontuur.

En alles zo feestelijk verpakt! Er zijn nog veel meer originele artikelen te vinden in de Wereldwinkel, geproduceerd door boeren en arbeiders uit ontwikkelingslanden. De producent een eerlijke prijs en de consument een mooi cadeau. Aan deze fairtrade wil ik graag een steentje bijdragen.

Nieuwsgierig geworden? Kom ook langs in Wereldwinkel Amersfoort!

Henny

Vrijwilligster