Kamperbinnenpoort 1, 3811 AL, Amersfoort
033-4657428
wwamersfoort@planet.nl

Vrijwilligersuitje

De eerlijke cadeauwinkel

Vrijwilligersuitje

Eind oktober trokken wij er met de vrijwilligers van de wereldwinkel op uit! Het jaarlijks uitje, was een bezoek aan het Von Gimborn Arboretum in Doorn. Het regende die dag behoorlijk maar regenjassen en paraplu’s deden hun werk. De stemming was opperbest, heel gezellig zelfs! Wij hadden een fantastisch goede gids die ons, een groepje van 25 mensen, met humor en veel kennis een zeer geslaagde rondleiding gaf. De koffie/thee na afloop was een ware traktatie daar in het kleine winkeltje annex restaurant.
> Wat merk je dan dat het een fijn team is die de wereldwinkel draaiende houdt! Wij, als vereniging, werken met zeker 30 vrijwilligers. Er zijn veel taken om te doen zoals, boekhouding, inkoop, inrichting van de winkel en/of etalage en de verkoop in de winkel.
> Belangstelling? Kom gerust eens binnen in onze winkel waar we juist in deze kersttijd weer mooie fair trade producten hebben. Of wil je op een andere manier je steentje bijdragen. Van harte welkom!!