Kamperbinnenpoort 1, 3811 AL, Amersfoort
033-4657428
wwamersfoort@planet.nl

Lentekriebels

De eerlijke cadeauwinkel

Lentekriebels

Lentekriebels

Het voorjaar is al vroeg begonnen in de Wereldwinkel. De vogels gaan compleet los, je ziet ze overal, zittend op een tak, hippend over de grond of fladderend in de lucht. Dié hebben zin in de lente! Wie niet? Het duurt nog even, maar de paashaas en -kip zijn er nu klaar voor. En een ei hoort er natuurlijk ook bij. In vele soorten, van chocolade, van vilt in felle kleuren. Of van schelpen-maché uit de Filipijnen in zachte pasteltinten.

Tussen de reigers en frisgroene takken, het lentetafereel bij het zijraam, ontdekte een klant de vaas met pauwenprint. Zij was er helemaal weg van, aarzelde niet en kocht hem direct voordat iemand anders ermee vandoor zou gaan. Wat een geluk, het bleek de laatste vaas in die maat te zijn.

Iets dergelijks overkwam me onlangs ook toen ik voor mijn kleindochter op zoek was naar een cadeau ter gelegenheid van haar tweede verjaardag. Na wat gesnuffel in de kinderkast viel mijn oog op de voorkant van een prentenboek. Wow. Ik zag hem en werd op slag verliefd. Op het koalabeertje. Zeg nou zelf, is het geen schatje? Ik was meteen verkocht en het boek ook.

Dit is slechts een greep uit ons pas aangevulde assortiment. Zo zijn er nog veel meer fairtrade cadeaus te vinden in de Wereldwinkel. Wees welkom!

Henny